Elkészítés: A lencsét kiválogatjuk és 2-3 órára beáztatjuk.
A felforrósított olajban üvegesre dinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a lisztet, és világosra pirítjuk. Beletesszük a csíkokra vágott szalonnát, a fokhagymát, az apróra tört száraz paprikát, megpirítjuk. Hozzáadjuk a beáztatott lencsét, a leveskockát, a kakukkfüvet, a majoránnát, a babérlevelet, sózzuk és borsozzuk. Felöntjük körülbelül 1 liter vízzel, és 1 órán át főzzük. Végül beletesszük a kockára vágott zöldpaprikát.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.