Elkészítés: A burgonyát ledörzsöljük. Az összezúzott fokhagymát a kechuppal, 3 evőkanál olajjal és a paprikarémmel összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. Tálban a félbevágott burgonyákat a kechuppal összekeverjük.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk,
és előmelegített sütőben 200 fokon 10-15 percig sütjük.
Közben a rozmaringot durvára felaprítjuk. A burgonyát a rozmaringgal megszórjuk és további 10-15 perc alatt készre sütjük.
A paprikát csíkokra metéljük. A felkockázott vöröshagymát 1 evőkanál felhevített olajon megpároljuk. Beletesszük a spenótlevelet, puhára pároljuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a tejfölt.
A kissé kiklopfolt szűzérméket a maradék felhevített olajon mindkét oldalukon 2-3 percig sütjük.
A paprikacsíkokat a burgonyával összekeverjük. Végül a szűzérméket a burgonyával és a spenóttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.