Elkészítés: A burgonyát ledörzsöljük. Az összezúzott fokhagymát a kechuppal, 3 evőkanál olajjal és a paprikarémmel összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. Tálban a félbevágott burgonyákat a kechuppal összekeverjük.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk,
és előmelegített sütőben 200 fokon 10-15 percig sütjük.
Közben a rozmaringot durvára felaprítjuk. A burgonyát a rozmaringgal megszórjuk és további 10-15 perc alatt készre sütjük.
A paprikát csíkokra metéljük. A felkockázott vöröshagymát 1 evőkanál felhevített olajon megpároljuk. Beletesszük a spenótlevelet, puhára pároljuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a tejfölt.
A kissé kiklopfolt szűzérméket a maradék felhevített olajon mindkét oldalukon 2-3 percig sütjük.
A paprikacsíkokat a burgonyával összekeverjük. Végül a szűzérméket a burgonyával és a spenóttal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.