A csirkemellet megmossuk, leitatjuk róla a vizet, majd ujjnyi csíkokra szeleteljük. Sózzuk, borsozzuk.
Egy lábasban felhevítjük az olajat és 3 perc alatt, nagy lángon megpirítuk rajta a csirkemellcsíkokat.
Megisztítjuk és megmossuk a zöldségeket. A hagymát és a gombát vékony szeletekre vágjuk, a szalonnát és az uborkát kockázzuk.
Serpenyőbe öntjük a csirkéből visszamaradt olajat, rádobjuk a szalonnakockákat, üvegesre sütjük, majd hozzátesszük a hagymát, és ahogy kezd üvegesre pirulni, hozzáadjuk a fokhagymát, a gombát is. Megszórjuk a borssal, és enyhén megsózzuk.
Nagyjából 5 perc párolás után, hozzáadjuk az uborkát, a mustárt, kicsit átkeverjük át, majd ráöntjük a pirított húsra.
Utolsó lépésként hozzáadjuk a tejfölt,1 percig forraljuk, végül megszórjuk a petrezselyemmel. Párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.