Elkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. A görög fűszerkeverékkel és a zúzott foghagymákkal jól bedörzsöljük.
A burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, majd egy mély tűzálló tálba tesszük. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, felkarikázzuk, és ezt is a burgonyára tesszük a zöldborsóval együtt. Sózzuk, összekeverjük.
A húsokat forró olajon elősütjük (2-3 perc) mindkét oldalán, majd ráhelyezzük a zöldségekre, és az olajat (amiben a hús sült) rálocsoljuk.
Alufóliával vagy a tál tetejével letakarjuk, és készre sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.