Elkészítés: A kifilézett csirkecombokat felkockázzuk, megborsozzuk, és olajon apránként megpirítjuk. Ezután a vízzel felöntjük, a leveskockát belemorzsoljuk, a felkarikázott sárgarépát, a félbevágott újkrumplit, a babérlevelet, a grillfűszert belerakjuk, és kis lángon addig pároljuk, amíg a csirke megpuhul. Ezután belekeverjük a tejfölt és a felkarikázott póréhagymát, amit épphogy megfonnyasztunk (ha túlfőzzük, szétmálik). Friss kenyérrel a legfinomabb, de tészta is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.