A besamelmártáshoz forrósítsuk fel a vajat 1 ek olajjal együtt. Szórjuk rá a lisztet, és kevergetve pirítsuk azt világos színűre. Öntsük fel a tejjel, habverővel keverjük simára, majd forraljuk fel. Azután adjuk hozzá a tejszínt, sózzuk meg, és közepes lángon főzzük sűrűre kb. 15 perc alatt.
A megtisztított csirkemellet vágjuk apró darabokra, futtassuk meg a megmaradt, felhevített olajon, majd forgassuk a mártásba a megmosott, kimagozott, felkockázott paprikával, az ecetes zöld borssal, a fenyőmaggal és a parmezánnal együtt. Ízesítsük egy kevés borssal, melegítsük össze az egészet, végül húzzuk le a tűzről, és hagyjuk kissé hűlni.
A paradicsomokat mossuk meg, vágjuk le tetejüket, majd vájjuk ki a húsukat, és töltsük meg mindet a csirkés keverékkel. Tegyük a töltött paradicsomokat tűzálló tálba, és süssük 180 fokon 15-20 percig. Ízlés szerinti friss zöld fűszerekkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.