Elkészítés:
1.) A zacskós rizst 10 perc alatt puhára főzzük, és félretesszük.
2.) A májat megmossuk, és kisebb darabokra vágjuk.
3.) A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, felkarikázzuk.
4.) Egy teflonban kevés margarint olvasztunk, rátesszük a hagymát és a májat, és néhány percig - folyamatos kevergetés mellett - pirítjuk. Megszórjuk ételízesítővel, borssal és petrezselyemmel, és felöntjük egy kis pohár vízzel, majd félig lefedve puhára pároljuk. (kb. 15 perc.) (Ketté kell vágni egy májat, és ha belül nem véres, akkor már biztosan jó.:o))
5.) A rizst hozzáadjuk a hagymás májhoz, és alaposan összekeverjük. Ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk, és csalamádéval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.