A vöröshagymát lereszeljük vagy apróbb kockákra vágjuk. Egy kisebb lábasban négy evőkanál kacsazsíron üvegesre pároljuk, majd hozzátesszük a megtisztított és felaprított csirkemájat, a tört fokhagymát és majoránnát. Közepes hőfokon, bő zsiradékban puhára pároljuk. Ha megsült sózzuk, borsozzuk.
Ha langyosra hűlt, botmixer segítségével krémes állagúra pépesítjük. Az elkészült májkrémet tálkába tesszük, a tetejét bevonjuk a maradék kacsazsírral, és fogyasztásig hűtőben tároljuk. Hűtőben tartva akár 2 hétig is fogyasztható.
Megjegyzés
A házilag készített májkrémet roppant egyszerű elkészíteni és fenségesen finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.