Az egész csirkemelleket vékonyabb szeletekre vágjuk, fólia közé rakva enyhén kiklopfoljuk. Kivesszük a fóliából, megsózzuk, megborsozzuk, majd 30-40 percig pihentetjük.
Közben a megmosott, zsenge cukkinit héjastól, egy nagyobb lyukú sajtreszelőn lereszeljük. Besózzuk, majd 10 perc után kinyomkodjuk.
A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojásokat feltörjük, villával enyhén felverjük.
A hússzeleteket a lisztbe, majd a tojásba mártjuk, majd a reszelt cukkiniben megforgatjuk, kissé rápaskoljuk a húsra, majd bő, forró olajban oldalanként 2-2 perc alatt kisütjük. Tálalhatjuk vajas-tejszínes tört burgonyával vagy natúr joghurttal is.
A cukkinit panírozás előtt reszeljük le, hogy ne tudjon levet ereszteni. A lisztbe tehetünk 1-2 tk bio szárított vegyes zöldséget, így ízletesebb a panír.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.