A tejszínes csirkemell elkészítéséhez a húst felszeleteljük, kiklopfoljuk kissé, majd sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőben a felforrósított olajon megpirítjuk a hússzeleteket, és hozzáadjuk a meghámozott, összezúzott fokhagymát. Ezután mindet egy tűzálló tálba szedjük.
A serpenyőben maradt zsiradékhoz hozzáadjuk a lecsepegtetett, felcsíkozott szárított paradicsomot és a durvára aprított spenótot.
Pár percig kevergetés mellett pirítjuk, pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. Felforraljuk, majd az egészet a csirkére locsoljuk.
Végül készre sütjük 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt. Koktélparadicsommal és friss zöldfűszerekkel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.