A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hússzeleteket.
A zúzott fokhagymát a húshoz adjuk és 1 perc alatt összesütjük. Hozzáöntjük a paradicsomszószt, ízesítjük sóval, borssal, babérlevéllel és a bazsalikommal.
Lefedve, közepes lángon főzzük, amíg a hús megpuhul (15-20 perc), és a mártás kissé besűrűsödik. Felöntjük a tejszínnel, és pár percig forraljuk.
Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Burgonyapüré, párolt rizs vagy főtt tészta illik hozzá.
NÉZD MEG A PARADICSOMOS-TEJSZÍNES CSIRKEMELL ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.