A zsiradékot egy edényben felhevítjük, és megdinszteljük rajta a megtisztított, felkockázott hagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét.
Fehéredésig pirítjuk a húst, majd meghintjük fűszerpaprikával, és vízzel felengedjük. Lassú tűzön félpuhára főzzük, sózzuk. Ha kész, egy kevés szaftot kiveszünk, és elkeverjük 1 dl tejföllel, majd ráöntjük a paprikásra.
A csuszatésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Szűrés után egy kevés zsiradékra öntjük és összekeverjük az áttört túróval. Tejfölt adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.