A paprikás csirke elkészítéséhez egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, apróra kockázott hagymát. Lehúzzuk a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, és elkeverjük. Azután visszatesszük a tűzre, hozzáadjuk a felkockázott paprikát, továbbá a passzírozott paradicsomot, és közepes lángon 10 percig főzzük.
A lábasba rakjuk a megmosott csirkecombokat, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, és közepes lángon puhára főzzük a húsokat kb. 1 óra alatt. Közben megsózzuk, megborsozzuk.
Kiszedjük a csirkecombokat a lábasból. A tejfölt kikeverjük a liszttel, és apránként hozzáadunk egy keveset a paprikás szaftból. Lábasba öntjük az elegyet, összeforraljuk, ezután visszatesszük bele a csirkecombokat.
A nokedlihez kikeverjük a lisztet a tojásokkal, majd hozzáadunk annyi vizet, hogy sűrűn folyó masszát kapjunk. A tésztát forrásban lévő, sós vízbe szaggatjuk, és készre főzzük. Végül leszűrjük. Ezzel tálaljuk a paprikás csirkét. Uborkasaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.