Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, felhevített olajon megfuttatjuk, lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát, felengedjük 1 dl vízzel, rátesszük az apróbbra darabolt húst, fűszerezzük ízlés szerint. Készre pároljuk, majd botmixerrel pürésítjük.
A zöldségeket egy teflon serpenyőben kevés vajon megpároljuk, ne süssük túl, mert jó roppanósan finom.
A szobahőmérsékleten kiengedett leveles tésztát kinyújtjuk, 12 kockára vágjuk, megtöltjük a hússal, egy kis zöldséget is tehetünk bele. A tészta 4 sarkát összefogjuk, a tetején egy kicsit tekerünk, és vajjal kent sütőlemezre tesszük.
Felvert tojással lekenjük a batyukat, és 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
A párolt zöldséggel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.