Elkészítés: A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, majd tegyük egy tálba, és keverjük össze a gyros fűszer és némi olaj keverékével. Nem kell tocsognia, csak annyit használjunk, hogy a fűszer rátapadjon.
Egy nagyobb serpenyőben - további olaj hozzáadása nélkül - először nagy lángon elkezdjük pirítani a húst, majd amikor kifehéredett, lejjebb vesszük a gázt. Amíg pirul, kockázzuk fel a paradicsomot, de vigyázzunk, hogy közben a hús ne égjen oda, majd a sütés utolsó percében dobjuk bele a paradicsomkockákat.
A pitát melegítsük meg, a húst halmozzuk a pitára, majd öntsük le a tzatzikival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.