Elkészítés: 1. A tv paprikát és az egyik hagymát félbevágva vékonyan felkarikázzuk. Egy kis tálkában összekeverjük őket, megfűszerezzük kakukkfűvel, rozmaringgal, bazsalikommal, ételízesítővel és borssal.
2. A csirkét felkockázzuk. Befűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel, majorannával.
3. A másik hagymát felkockázzuk. Serpenyőben az olajon megpirítjuk a hagymát, rajta a húst. Egy tálba szedjük, és hagyjuk kihűlni.
4. Addig levágjuk a kaliforniai paprikák tetejét, a belsejüket megtisztítjuk, tepsibe állítgatjuk.
5. A csirkéhez öntjük a hagymás paprikát, a rizst és a tojásfehérjét.
Összekeverjük, majd a paprikába kanalazzuk a tölteléket. A tetejét rátesszük.
6. Előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.