Megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a darált sertéshúst. Sóval, borssal ízesítjük és fehéredésig pirítjuk. A rizst a szokásos módon megfőzzük. A hagymás húst összekeverjük a rizzsel és a nyers tojással. Pirospaprikával fűszerezzük. A karalábét megtisztítjuk, félbevágjuk, belsejét kikaparjuk. Az üregeket megtöltjük a húsos-rizses masszával. A töltött karalábékat tűzálló tálba ültetjük. Mellédobjuk a kivájt karalábéforgácsokat. Aláöntünk fél pohár, vegetával ízesített vizet. Alufóliával befedjük és forró sütőbe toljuk. 20 percig pároljuk, majd leöntjük a petrezselyemmel ízesített tejföllel. Lefedve további 20 percig pároljuk, majd az alufóliát levéve, kissé megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.