Összekeverjük a fehérjeport és a kókuszlisztet, majd hozzáadjuk a mogyorókrémet és alaposan összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a mandulatejet 2 részletben, és közben addig gyúrjuk, amíg formázható masszát nem kapunk.
A masszát 3-4 részre osztjuk, és csokiszeleteket formázunk belőle, majd mindet minimum 1 órára a hűtőbe tesszük.
Az étcsokit gőz felett megolvasztjuk. Ecsettel megkenjük vele a szeleteket, és visszatesszük a hűtőbe pihenni.
Megjegyzés
Fagyasztható is, ha egyszerre több szeletet készítesz. Ötlet: csokis protein helyett használhatsz vaníliásat is, és akkor mogyorókrém helyett használj apró bogyós gyümölcsöt (pl. áfonyát). Variálhatod még zabpehellyel és kókuszreszelékkel is. Csak az ízlésed és a fantáziád szab határt. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.