Egy nagyobb tálban habosra keverjük a mascarponét a vaníliás cukorral és a porcukorral. Egy másik tálban kemény habbá verjük a tejszínt. Néhány kanálnyit félreteszünk, a többit óvatosan a mascarponéhoz forgatjuk.
A kakaós kekszet mélyhűtőtasakba tesszük, és nyújtófával finomra törjük. Összeforgatjuk egy csipet fahéjjal, ezután hozzákeverjük a csokis drazsét.
A morzsás-drazsés keverék felét szétosztjuk a kelyhekbe, majd rákanalazzuk a tejszínes mascarponét, és a tetejére halmozzuk a maradék kekszes keveréket. A félretett tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.