Elkészítés: A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A tésztához a csokoládét durvára lereszeljük. A tojást a cukorral és csipet sóval habosra keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval, és a tojásos krémbe beledolgozzuk. Hozzáadjuk a csokoládét és a megolvasztott vajat, simára keverjük.
A muffinsütőt papírkapszikkal kibéleljük, és mindegyikbe – kb. 3/4 részig – masszát töltünk. A sütőben 20-25 percig sütjük. Majd a muffinokat kivesszük, hűlni hagyjuk.
Közben a tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a porcukrot és a kávéport. A kávés habot csillagcsőrös habzsákba szedjük, és szép formában a muffinokra nyomjuk. Ízlés szerint dekoráljuk. Tálalásig hidegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.