Forró vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat és a felaprított étcsokit, majd levesszüka tűzről. Hozzáadjuk a darált mandulát, a porcukrot, a sütőport és a lisztet. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjét, majd a likőrt is. A tésztamasszát kivajazott kis tortaformákba simítjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. Ha kész, kivesszük, és hagyjuk kihűlni.
A fagyos meggyet egy lábasba tesszük a likőrrel és a cukorral, és kb.10 percig főzzük, végül belekeverjük a vaníliaaromát. A tortácskákat meghintjük egy kevés porcukorral, és a forró meggymártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.