Elkészítése: A 6 tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük. A tojásfehérjék felvert habját óvatosan hozzáadjuk, hogy a hab össze ne törjön, majd a rizslisztet adjuk hozzá. Vajjal kikent, meglisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a vajat a cukorral és tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk az átszitált kakaót és a vaníliás cukrot, jól összekeverjük. A kihűlt, kettévágott tortalapot krémmel megtöltjük, és krémmel kenjük be a tetejét is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.