Elkészítése: A 6 tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük. A tojásfehérjék felvert habját óvatosan hozzáadjuk, hogy a hab össze ne törjön, majd a rizslisztet adjuk hozzá. Vajjal kikent, meglisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a vajat a cukorral és tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk az átszitált kakaót és a vaníliás cukrot, jól összekeverjük. A kihűlt, kettévágott tortalapot krémmel megtöltjük, és krémmel kenjük be a tetejét is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.