A csokoládét egy teflon bevonatú lábosban felmelegítjük az olajjal, a cukorral, a mézzel és a fahéjjal, majd langyosra hűtjük.
Egy keverőtálban összedolgozzuk a durvára vágott mogyorót, a lisztet, a sütőport és a csokoládés-mézes keveréket a tojással és a rummal. 2 cm vastagra nyújtjuk, és kivajazott tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük lassú tűzön. Amikor kihűlt, bevonjuk az olajjal felolvasztott csokival, majd rombusz alakú szeletekre vágjuk fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.