A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat, a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk, majd beletesszük a sárgáját. Beleforgatjuk a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. A masszát egy 22 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. 160 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt, vízszintesen három lapba vágjuk.
A krémhez összeforralunk 3 dl narancslevet a cukorral, majd besűrítjük a maradék narancslében elkevert vaníliás pudingporral. Kihűtjük, majd habosra keverjük a vajjal.
A narancs héját lereszeljük, a gyümölcshúst kifilézzük, felaprítjuk, és mindkettőt a masszába forgatjuk. A krémmel 2 rétegben betöltjük a tortát úgy, hogy egy vékony réteg a tetejére és a oldalára is jusson. Egy órára hűtőszekrénybe tesszük, majd étcsokoládéforgáccsal és színes cukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.