Elkészítés: Törjük össze a kekszet egy nagy tálban. Olvasszuk fel a vajat, és öntsük a kekszmorzsalékhoz, dolgozzuk össze őket. Az így kapott tésztát lapogassuk egy 18 cm-es kapcsos tortaforma aljába, és tegyük a hűtőbe, hogy összeálljon.
Keverjük össze a krémsajtot, a mascarponét, a tejszínt verjük fel habnak, keverjük a sajtokhoz, majd adjuk hozzá a porcukrot és a reszelt narancshéjat. Oszlassuk el egyenletesen a krémet a tortaformában, majd tegyük 12 órára a hűtőbe. Éles késsel válasszuk el a formától a tortát, mielőtt szétkapcsoljuk. Reszelt csokoládéval díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.