Elkészítés: Egy lábasban vízet forralunk, a gőzön egy tálban megolvasztjuk a margarint és a csokit, folyamatosan kevergetjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a 4 tojássárgáját porcukorral habosítjuk. Hozzáadjuk a csokis masszához, majd a mandulát is belekeverjük, és a 4 tojás felvert fehérjét is beleforgatjuk.
A kis szuflésütőket kivajazzuk, és a masszát beletöltjük kb. feléig.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és kb. 10-15 perc alatt készre sütjük.
A krémhez 20 dkg cukrot megolvasztunk és hozzáadunk 1,5 tejszínt. Ezt hagyjuk kihűlni, majd utána felverjük a 2 dl tejszínt is, és összekeverjük vele. A cukorolvasztásnál beolajazott üvegre kenünk karamellt, és amikor megdermedt, ezt rakjuk a krém tetejére díszítésként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.