Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk, beletesszük egy tepsibe.
A töltelékhez a tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, tovább verjük, belekerül a tojássárga. Külön elkeverjük a darált diót, a kakaót és a sütőport, majd lazán a tojáshabhoz keverjük. Rásimítjuk a leveles tésztára, és közepesen meleg sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingporból és a tejből sűrű masszát főzünk, kihűtjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, és a kihűlt krémhez adjuk. A krémet rákenjük a kihűlt tésztára. A tejszínhabpótlót a tejszínnel felverjük, bevonjuk vele a krémet, végül megszórjuk a kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.