Előkészítés: Megmossuk a cukkínit, szárazra töröljük, végeit levágjuk, és húsát kb. fél centiméter vastag karikákra felvágjuk. Megsózzuk, majd egy szűrőben állni hagyjuk, hogy eltávozzon a felesleges víz. A paradicsomot megmossuk, szintén felkarikázzuk. A cukkíni korongok nagyságának megfelelő átmérőjű pohár segítségével kör alakú szeletekre vágjuk a sonkát és sajtot.
Elkészítés: A cukkínit konyharuhában vagy nedvszívó papírban megszárítjuk. Veszünk egy cukkíni szeletet, ráhelyezünk egy-egy szelet sajtot, sonkát, paradicsomkarikát, és lefedjük egy másik cukkíni szelettel. Az egészet kipanírozzuk, azaz óvatosan megforgatjuk lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában. Felforrósítjuk az olajat, és pár perc alatt aranybarnára sütjük a korongokat. Konyhai papírtörlőre szedjük, felitatjuk a felesleges olajat, és melegen, ízlés szerint egy könnyebb tartármártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.