A hagymát meghámozom, apró kockára vágom és némi zsiradékon üvegesre pirítom. A cukkinit szintén meghámozom és kockára vágom, hozzáadom a hagymához és együtt párolom őket, míg a cukkini roppanós lesz.
Felöntöm a levesalappal, hozzáadom a zúzott fokhagymát, az aprított petrezselyem zöldet majd összeforralom. A tejfölt elkeverem a tojássárgájával és néhány evőkanál leveslével majd a leveshez öntöm és felrottyantom.
Tálalás előtt ízlés szerint adhatunk hozzá fehérborecetet. Forrón, aprított petrezselyemzölddel meghintve tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.