Elkészítés: A szezámot egy edényben olaj hozzáadása nélkül megpirítjuk /aranybarnára/. A snidlinget megmossuk, apró karikákra vágjuk, a hagymát finomra metéljük.
A szezámolajat egy edényben felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk, majd a curryt hozzáadjuk, együtt tovább pároljuk kicsit, majd kihűtjük.
A joghurtot a szezámmag 2/3-ával és a snidling 2/3-val, valamint a hagymával elkeverjük. A szószt sóval, borssal ízesítjük, a maradék snidlinggel és szezámmal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.