A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és egy serpenyőben elkezdjük párolni a felhevített olajon. Amikor kezd üvegesedni hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, átpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst is, amit fehéredésig sütjük.
Amikor a hús kifehéredett, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk római köménnyel, chilivel és lepirítjuk a húst. Ezután hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a cukrot, a vörösbabot és felöntjük kevés vízzel és néhány perc alatt összeforraljuk.
A tortilla lapokat forró serpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk. A darált húst a lapok felére halmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal és jalapeno karikákkal és összehajtjuk. Tejföllel is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.