Az olajat kikeverjük az édesítőszerrel, a vaníliás cukorral, a sóval és a citromlével, majd egymás után hozzáadjuk a tojásokat. A kétféle lisztet elvegyítjük a sütőporral és a fahéjjal, majd adagonként, a tejjel váltogatva a tojásos masszába dolgozzuk. A tésztamasszát sütőpapírral bélelt tepsibe töltjük.
A megmosott sárgabarackot kimagozzuk. (A lecsepegtetett konzerv gyümölcsről konyhai papírtörlővel leitatjuk a nedvességet.) A tésztát sűrűn kirakjuk a fél barackokkal, és 180-190 fokra előmelegített sütőben sütjük 35-40 percig. Miután kihűlt, minimális cukorszórással díszítjük.
Dekor jégcukrot cukrászati webáruházból rendelhetsz (kisebb tételben is), mert az élelmiszerboltokban egy ideje nem árusítják.
Fotó: Wirths PR / Trendxpress
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.