A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Egy 25 cm-es piterformát kivajazunk, és megszórjuk 1 evőkanál cukorral.
A szilvákat félbevágjuk, kimagozzuk, és elrendezzük a formában úgy, hogy teljesen befedjék az alját. A szilvák tetejét megszórjuk 2 evőkanál cukorral.
Turmixgépbe tesszük a maradék 3 evőkanál kristálycukrot, a tojást, a tejet, a lisztet, a citromlevet, a fahéjat, a vaníliát és a sót. 2 perc alatt krémesre pépesítjük, majd a szilva tetejére öntjük.
Az egészet az előmelegített, 185 fokos sütőbe toljuk, és 50-60 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálalás előtt 5 percig pihentetjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.