Elkészítés: A tésztához a 4 tojássárgáját, a 20 dkg porcukrot és 10 evőkanál vizet jól kikeverek, beleszórok 15 dkg darált diót, 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, végül beleforgatom a tojások felvert habját. 30 x 22 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon 28 percig sütöm.
A krémhez a 3 db tojássárgáját elkeverem 3 evőkanál liszttel, felöntöm 2,5 dl tejjel, és sűrűre főzöm. A margarint a 15 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverem, és ha kihűlt a főzött krém, a kettőt összekeverem.
A habhoz a 2 csomag tejszínhabpótló port 3 dl tejjel keményre felverem, és rákenem a krémre.
A megsült tésztára rárakom a krémet, majd a habot. A tetejére csokit reszelek. (Ha előzőleg a mélyhűtőbe teszed pl. a sportszeletet, akkor könnyen lehet reszelni!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.