Elkészítés: A 20 dkg porcukorot, a margarint és a 4 tojás sárgáját habosra kikeverjük, a 4 tojásfehérjéből habot verünk. Ezeket összekeverjük a 40 dkg liszttel, sütőporral, vaníliás cukorral és 11 evőkanál tejjel.
A tészta felét kizsírozott, kilisztezett tepsibe kupacoljuk.
A maradék tésztába 2 evőkanál kakaóport és 3 evőkanál tejet adunk, összekeverjük, a tepsibe kupacoljuk ezt is. Tetejét megszórjuk magozott meggyel. Megsütjük.
Ha a tészta kihűlt, megkenjük krémmel: a margarint kikavarjuk 20 dkg porcukorral. A 2 csomag pudingport megfőzzük 2 dl meggylében, és (ha kihűlt) a porcukros margarinhoz keverjük.
A tetejét csokimázzal borítjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.