A sárgabarackot kimagozzuk, a vöröshagymát apróra felvágjuk, ha friss gyömbért használunk, akkor azt lereszeljük.
Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, majd mehet hozzá az apróra vágott vöröshagyma. Megszórjuk egy csipet sóval, és elkezdjük párolni. Amikor már kezd üveges lenni, rászórjuk a barnacukrot, és addig pároljuk, míg a cukor kicsit karamellizálódik, és a hagyma üveges lesz.
Ezután mehet mellé a kimagozott sárgabarack, majd ízlés szerint fűszerezzük. Felforraljuk, majd kisebrre vesszük a lángot. Kevergetés mellet 20-25 percig főzzük, amíg kellően sűrű nem lesz.
A csirkeszárnyakat ízlés szerint sózzuk, és kicsit állni hagyjuk. Ezután mindegyiket alaposan megforgatjuk a kihűlt a sárgabarack csatniba.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd egymás mellé helyezzük a bepácolt csirkeszárnyakat . Kb. egy órát állnak, hogy az ízek jól átjárják.
A húsok alá bort öntünk, majd a tepsit fóliával lefedjük. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten 35 percig puhára pároljuk, majd eltávolítjuk a fóliát és magasabb hőfokon, pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.