A sertéskarajt felszeleteljük, megmossuk. Egy fazékba vizet öntünk, hozzáadunk a sót, felforraljuk, és beletesszük a felszeletelt húst. Kb. 20 percig főzzük, majd leszűrjük. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. Az előbbit felaprítjuk, az utóbbit fokhagymanyomón átnyomjuk.
Egy serpenyőben a napraforgóolajat felforrósítjuk, és üvegesre pároljuk rajta a kétféle hagymát. Hozzáöntjük a lime- és az ananászlevet. Hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet, a reszelt gyömbért és a paradicsompürét. Állandó keverés mellett kb. 10 percig főzzük, amíg a massza be nem sűrűsödik. Az édes thai csiliszószt is hozzákeverjük.
A páccal megkenjük a hússzeletek mindkét oldalát, majd azokat egy tálba tesszük, lefedjük, és egy éjszakára a hűtőbe helyezzük. Másnap forró olajon, vagy grillen közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük a húsokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.