A bordákat megszórjuk sóval, frissen őrölt borssal. Serpenyőben forró vajon, fedővel lefedve oldalanként pirosra sütjük és kiszedjük.
A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a kockára vágott póréhagymát és a paprikákat, majd rászórjuk a rákokat, sóval, borssal ízesítjük, magas hőfokon összeforgatjuk. Hozzáadjuk a tejszínt és besürítjük.
A körethez jól megmossuk a csicsókát, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Csicsóka ágyon tálaljuk a rákraguval jól megpakolt karajszeleteket.
A mirelit rákot hűtőben engedjük fel, kiolvadás után azonnal el kell készíteni. Fehérboros, citromleves, zöldfűszeres pácban felengedve / hűtőben /még még ízletesebb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.