A meghámozott, kimagozott birsalmát szeletekre vágjuk, majd sós vízben roppanósra főzzük. A megtisztított húst 4 részre vágjuk. Mindet bevagdaljuk kissé, majd szétnyitjuk, mint a pillangószárnyakat. Megsózzuk, megborsozzuk, majd mindre a lecsepegtetett birset és a durvára vágott diót halmozzuk. A töltött szeletek végeit megtűzzük fogpiszkálóval.
Az olajat felforrósítjuk, és meg pirítjuk rajta a hús minden oldalát. Melléöntjük a bort, lefedjük, majd 5 percig pároljuk. Melegen tartjuk.
A megtisztított káposztát vékonyan felcsíkozzuk, és besózzuk. A felforrósított olívaolaj felén roppanósra pároljuk a rozmaring lecsipkedett és felaprított leveleivel együtt. Végül hozzáforgatjuk a kimagozott és durvára vágott aszalt szilvát.
A burgonyát héjában félpuhára főzzük. Meghámozzuk, felkarikázzuk, majd ropogósra pirítjuk a megmaradt felforrósított olívaolajon. A hús szaftját a hideg vajjal dúsítjuk. Tányérokra rendezzük a káposztát, ráültetjük a félbevágott húst, meglocsoljuk a szafttal, és a finomra vágott petrezselyemmel meghintett burgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.