Elkészítése: A sertésbordákat kiveregetjük, megsózzuk, megborsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés felhevített zsírban mindkét oldalukon pirosra sütjük. Lábosba tesszük, és a zsírjából paradicsompürével és csipetnyi liszttel pecsenyelevet készítünk, megsózzuk, megborsozzuk, és rászűrjük a sertésbordákra, s azokat fedő alatt puhára pároljuk. Közben másik lábosban zsírt hevítünk, a cukrot megpirítjuk benne, beleadjuk a szeletekre vágott hagymát, megszórjuk köménymaggal, és elkeverjük benne. Beletesszük a megtisztított, jól megmosott és legyalult, vékony metéltre vágott vöröskáposztát, megsózzuk, ecetezzük, és lassú tűzön, fedő alatt, időnként kevés vörösbort öntve alá puhára pároljuk. A megtisztított, megmosott újburgonyát megfőzzük, leszűrjük, majd zsírban piros ropogósra sütjük, és megszórjuk apróra vágott petrezselyemzöldjével. A debreceniket megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és bevagdalva felhevített zsírban pirosra sütjük. Tálaláskor a vöröskáposztát a tál közepére halmozzuk, és rárakjuk a sertésbordákat. Ezekre egy-egy darab sült debrecenit teszünk, majd körülrakjuk újburgonyával. Az egészet megöntöttük a sertésborda pecsenyelevével és a sült debreceni zsírjával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.