Tisztítsuk meg a répákat, és szeleteljük fel. A csicseriborsó konzervet csepegtessük le szűrőben, és öblítsük át.
Tegyük fel olvadni a ghít egy edénybe, majd az összes fűszert dobjuk rá - vigyázzunk, hogy ne égessük meg a fűszereket, lehetőleg takaréklángon végezzük a műveletet. Ha hagymát használunk, akkor a ghín először pirítsuk meg, és csak utána tegyük rá a fűszereket. Adjuk hozzá a paradicsomot, a csicseriborsót és a répát .
Lefedve főzzük közepes lángon, kb. 25 percig, majd adjuk hozzá a graham masalát és főzzük még 15 percig.
Megjegyzés
Baszmati rizzsel vagy chapati kenyérrel tálalhatod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.