A keksztorta elkészítéséhez a kekszet apró darabokra törjük, hozzáadjuk a kakaóport és a lekvárt, és jól összeforgatjuk. Apránként hozzáadagoljuk szörpöt úgy, hogy éppen összeálljon a kekszes massza.
Kisebb tortaformába tesszük a masszát, jól belenyomkodjuk, és egy kicsit állni hagyjukm hogy a kekszdarabok megpuhuljanak, majd kivesszük a tortaformából.
Az étcsokit 2,5 dkg vajjal gőz fölött felolvasztjuk és kívülről körbekenjük a tortát. Utána a fehér csokit a maradék vajjal szintén gőz fölött felolvasztjuk és a tetejére kenjük úgy, hogy körbe lecsorogjon a torta szélém, majd megszórjuk színes tortadarával.
Érdemes egy éjszakát pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek. Ha nem fogyna el rögtön, napokig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.