Elkészítés: A sütőtököt felszeleteljük, a magvait kivágjuk, 200 fokos sütőben puhára sütjük. Kikanalazzuk a héjából a tökhúst, a kaporral, a vajjal és annyi forró tejjel pürésítjük, amennyivel krumplipüré állaga lesz.
A húst négyzetesen beirdaljuk, vigyázva, hogy ne vágjuk át a zsírréteget. A bőr nélküli oldalát sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt felhevítünk, bőrrel lefelé belefektetjük. Addig sütjük nagy lángon, míg a bőr ropogós barnára sül. Ekkor megfordítjuk, takarékra vesszük a lángot, kiöntjük a zsírt. Beletesszük a vajat, mikor elolvadt, beleöntjük az eperbort. Mikor felforr, lefedjük, 8-10 perc alatt készre sütjük a húsokat (aki rózsaszínre szeretné a belsejét, annak elég kb. 4 perc). Kivesszük, kis időre félretesszük, melegen tartjuk.
A maradék szaftot nagy lángon kissé besűrítjük, beleöntjük az apró kockákra vágott epret és chilit, picit megsózzuk. Rácsorgatjuk a mézet, még mindig nagy lángon kevergetve pár perc alatt besűrítjük a ragut, de ne főzzük szét nagyon az eperkockákat.
Tálaláskor pár kanál sütőtökpürét tányérra teszünk, mellészedünk az eperraguból, ráültetjük a felszeletelt kacsamellet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.