A vajat a liszttel összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót, valamint a kristálycukrot, és a 4 evőkanál hideg vízzel alaposan összegyúrjuk
A tésztát gombóccá formázzuk és folpack fóliába csomagoljuk, 30 percre hűtőbe tesszük.
Az epreket jól átmossuk, és vékonyan felszeleteljük őket.
A hűtőből kivett tésztát lisztezett gyúródeszkán kerek formára nyújtjuk, kb 3 mm vastagságban. Ezzel a tésztával gyorsan kell dolgozni, mert a kéz melegétől meglágyulhat.
A tésztát vékonyan megkenjük eper lekvárral úgy, hogy a tészta szélein 3 cm maradjon szabadon.
A lekvárral megkent felületre ráhelyezzük a felszeletelt epret, és szórjuk meg barna cukorral vékonyan.
A tészta szabadon hagyott széleit legyező formában hajtsuk rá a lekváros gyümölcsös felületre. Majd a tészta szélét kenjük meg vékonyan tojás sárgájával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.