Elkészítés: A marhalapocka felesleges részeit leszedjük és ledaráljuk. Összekeverjük a sűrített paradicsommal és a tojásfehérjével, megsózzuk, és 2 liter hideg vízben lassú tűzön elkezdjük főzni. Beletesszük a megmosott, feldarabolt marhacsontot, a megmosott, megtisztított szárnyas-aprólékot. Forralunk egyet rajta, s hozzátesszük a megtisztított, megmosott, hosszú csíkokra vágott zöldséget, a zellert, az egészben hagyott vöröshagymát, a megmosott káposztaleveleket, a paradicsomot, a gerezd fokhagymát. Egész borssal, reszelt szerecsendióval, sóval ízesítjük, és lassú tűzön 4 óra alatt készre főzzük. Amikor elkészült, 30 percet pihentetjük, majd szűrőkanálon átszűrjük. Forrón tálaljuk, levesbetétnek elegendő a zöldség és a hús, de ha gondoljuk, főzhetünk hozzá cérnametéltet is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.