Elkészítés: 1. Melegítsük meg a palacsintákat sütőben vagy mikrohullámú sütőben.
2. Osszuk el a dzsemet 4 kisebb üvegpohárban (használhatunk röviditalos poharat is).
3. Tegyünk 1-1 gombóc fagyit a meleg palacsintákba, majd a széleket felhajtva képezzünk kis batyut, végül rögzítsük fogpiszkálóval vagy műanyag koktélpálcikával.
4. Helyezzük a batyukat desszertes tányérra, majd tegyük melléjük a málnás poharakat.
5. Tegyünk még 1-1 gombóc fagyit a tányérra, díszítsük csokiforgáccsal a kész desszertet, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.