A lisztet, tojást, tejet robotgéppel tésztává keverjük. Annyi szódavízzel higítjuk, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. 20 percig állni hagyjuk. A tésztából a szokásos módon, kevés, megforrósított olajon 8 palacsintát sütünk. A narancsot megmossuk, szárazra töröljük, nagyon vékonyan meghámozzuk. A narancshéjból vékony csíkokat vágunk. A palacsintákat kihűtjük, majd mindegyik közepére 1-1 gombóc fagylaltot nyomunk. A széleket batyuszerűen összefogjuk, narancshéjjal megkötjük. Fahéjas porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.