Az almákat meghámozzuk, a csutkáját eltávolítjuk, kb. 1x1 cm-es kockákra daraboljuk, citromlével meglocsolva félretesszük.
A tésztához a tojásokat a cukorral fehéredésig keverjük, majd felváltva hozzáadagoljuk a szódabikarbónával és a sóval elkevert lisztet. Az olvasztott margarinnal vagy olajjal elkeverjük, közben belekeverjük a citromhéjat, a fahéjat, valamint a vaníliás cukrot, és végül beleforgatjuk az almakockákat.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a tésztát, a tetejére szórjuk a diót, és a 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük. A kihűlt tésztát porcukorral meghintjük, kockákra vágjuk és kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.