Elkészítés: Apró kockákra vágunk és kiolvasztunk 10 dkg húsos füstölt szalonnát. Megpirítunk rajta 1 nagy fej kockára vágott hagymát, majd 2 gerezd fokhagymát. Ezután beleforgatunk 60 dkg kockákra vágott
borjúhúst. Fehéredésig sütjük, majd 1 kis doboz paradicsompürét, valamint 2 dl testes vörösbort adunk hozzá. Sóval, őrölt borssal, késhegynyi kakukkfűvel és bazsalikommal fűszerezzük, fedő alatt kis lángon félpuhára pároljuk.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A félig puha húshoz adjuk a cukkini kivételével, majd ezzel 20 percig pároljuk. Utána a cukkinitis hozzáadjuk, néhány szál apróra vágott zellerrel ízesítjük, és fedő alatt az egészet kis lángon, együtt megpuhítjuk. Ha szükséges, kevés vízzel vagy akár borral pótolhatjuk az elfőtt levet.
Rövid lére sütjük, majd egy mély tűzálló tálba rakjuk. 50 dkg burgonyát közben meghámozunk, kockára vágunk, sós vízben megfőzzük, majd
leszűrjük. Annyi tejjel, amennyit felvesz és 5 dkg vajjal burgonyapürét készítünk belőle, és a ragu tetejére simítjuk. 5 dkg reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a teteje halvány piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.