A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot is, és tovább verjük.
Az aszalt gyümölcsöket, csokit összekeverjük a liszttel, majd beleforgatjuk a tojásfehérjés habba.
Kizsírozott, kilisztezett, 30x11 centis formába egyengetjük a tésztamasszát (picit odaütögetjük a formát az asztalhoz, hogy jól elterüljön benne a tészta), majd az előmelegített, 160 fokos, légkeveréses sütőben, kb. 30 perc alatt megsütjük.
Még forrón kiborítjuk a formából egy fadeszkára, és hűlni hagyjuk. Majd porcukorral meghintjük a tetejét és szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.